Jeremiah Dixon

They got a name for people like you
Yeh they do
And they got a name for people like me too



wow, jag måste erkänna att jag är ett teknikens under. det har tagit mig ett antal försök att förstå att jag skapat denhär bloggen med en mejladress som inte är min, haha. hade visst råkat glömma ett understreck i mejlen när jag registrerade.
mycket bra tänkt att inte ens jag kan nå min egna, ack så ärliga, blogg.
som mormor brukar säga; "du är så smart att du kunde gå med huvudet under armen"

Firar traditionsenlig jul nere hos släkten i Kalmar såhär års. Idag har vi ätit jullunch bestående av revbensspjäll och potatis. Kyckling till de stackare "som inte har vett att äta riktig mat/ det som serveras" - alltså jag :D
Annars har vi hunnit med att läsa lite böcker, vaxa Kusinens ben, somnat på sängen, kikat på både Pearl Harbor & Tomten är far till alla barnen men just nu sitter jag här, Moder min & Janne är ute och dansar, Kusinen, Moster Anna och Kim kikar på Råttatouille... Åh, är svårt att låta bli att kika bort mot tvn istället för att skriva.

Jag känner mig så inspirerad av de Anonyma Bloggar jag läser på nätet att jag också vill skildra flatvärlden ur mina ögon. Men jag må vara rätt insyltad i det stora hela men känner mig ändå så långt utanför. Kanske för att jag har fångat Henne och således inte trampar runt i flatträsket i jakt på kött. Kanske för att jag fortfarande är för ung för att skaka min stjärt tillsammans med eliten på dansgolven eller kanske beror det på något annat.

En annan dag, då jag kan koncentrera mig och inte skriver på ett tangentbord som driver mig till vansinne, tänkte jag länka lite till de bloggar jag läser. Både de inspirerande Anonyma och de härliga bloggarna skrivna av mina kära vänner.

Annars är jag galet supen på fisksoppa tack vare denhära filmen!

Jeremiah Dixon

I am Jeremiah Dixon
I am a Geordie Boy

He calls me Charlie Mason
A Stargazer am I

jag blir viktlös i själen av Hennes ord
och min nya blogg tänkte vara den ärligaste av dem alla.

RSS 2.0