Jeremiah Dixon



Hello, my names Tim and i'm a criminal.
in the eyes society i need to be in jail,
for the choice of herbs i inhale.


nä nu borde jag ta mig i kragen, vart inte så mycket skola idag heller... orkade dock ta mig till tandläkaren idag, men inte längre. åkte hem och käkade en kiwi och ignorerade att det var en torsdag. istället så har jag pluggat naturkunskap B och städat rummet. det känns verkligen inte som om jag har någon energi till något, skolarbetet bara läggs i en hög, jag orkar inte gå upp ur sängen och jag planerar tusen saker som aldrig blir av.
jag ska göra miljoner saker i helgen och jag känner att energin försvinner bara genom att tänka på det. och jag antar att det är nu man ska säga till sina föräldrar, så de kan stötta och hjälpa men jag hatare. hatar att visa mig svag. vill inte vara en misslyckad dotter utan måste ljuga och kämpa på. för på något sätt har jag ju klarat mig hittils. jag är inte ens så smart men jag har VG i det mesta för att jag har TUR.

annars så läser jag in hemliga avsikter i allt som händer, känns som om alla vill tränga sig in genom mitt skal, eller ja, in i mitt liv, stjäla saker ur mitt liv. känns som om tusen och åter tusen saker ligger på mina axlar som trycker ner mig i jorden mer och mer. pallar inte stå still, pallar inte springa.

fuck this.

bryyd

dagens visa_the streets - the irony of it all

Jeremiah Dixon


jeremiah dixon
drack öl hemma hos denhär killen igår, mkt trevligt :D han är ensam hela veckan så jag gick dit en stund. Lite konstigt att jag inte varit där oftare då det tar knappt 5min att gå..
idag har jag gått en mil, vi hade friluftsdag och jag valde vintervandring för vem orkar bry sig :D
så jag och ett par stycken gick säbysjön runt. sen avslutade jag med en lunch på IKEA <3
tanken var att jag skulle åka och träna efter friluftsdagen men jag orkar verkligen inte :( har fått en blåsa på en tå också så allting blev genast mycket jobbigare ;D dock vill jag också åka upp till vällingby och shoppa men jag tänker inte unna mig shopping om jag inte tränar. så jag får snällt sitta hemma och titta på mina läxor istället :)

min kvinna är äääntligen hemma och det är galet skönt. sen att jag är för lat för att åka någonstans är en annan femma.. Hon ska sova här imorgon iallafall så jag får väl gottgöra det då.

xx
/J


Jeremiah Dixon

There was no one to kiss, there was nothing to drink
Except some old rotten milk someone left in the sink
And there's no ring, there's no ring, on the phone anymore
There's no reason to call I passed out on the floor
Smoked myself stupid and drank my insides raisin dry


konstig helg, tror planerna ser ut att bli straight edge igen.
alla berusningsmedel och så känns så ovärt?

i helgen har jag tränat (så att jag nu, söndag, knappt kan gå i trappor), gjort min första målning i famet och myst med lite vänner.
idag kom min kvinna hem ifrån sin skånevisit och jag blev bjuden på kinamat och bastubad med vattenpipa <3

tidigare idag hann jag också närvara på Världens Sista Drakenmöte.


annars så måste jag väl sova lite mer än vad jag gör och så. man blir trött av att segla på de sju haven liksom.

xx
/J.

dagens visa_alkaline trio - private eye

Jeremiah Dixon

eyes

Jag har varit en sån virrpanna hela denhär veckan, det är så otroligt enerverande. Idag och i tisdags kom jag FÖR TIDIGT till skolan, båda dagarna hade jag lektion till 16:30 så ofrivilligt inställd sovmorgon var kanske inte det jag längtat efter..

Jag känner mig så vilsen, så liten och vilsen. Helt plöstligt har hela estetklassen blivit antidroger också. Det gör mig lite kunfunderad, eftersom i början av 1an så var det iaf minst 5 av 30 som sysslade med någon slags drog. (Well, att halva klassen är alkolister och att ett par röker cigg varje rast räknar jag inte till "någon slags drog"). Och ja, jag är jätteinförstådd med att droger är dåligt, absolut, och jag förstår människor som "verkligen inte kan förstå hur folk kan ta droger". Och eftersom det här skulle bli en blogg i ärlighetens namn så, Ja, det har funnits ett par tillfällen av droger i mitt liv också. (Den som är oskyldig kan kasta första stenen osv...)

Så mitt issue är alltså, tanken var (och är väl fortfarande) att det tänkte inhandlas lite äventyr i helgen och en kompis i skolan ville gärna ha en del av kakan. Jag erkänner att det var kanske en smula osmidigt av mig att prata med personen i fråga omgiven av mina vänner. För helt plöstligt börjar alla lacka, inklusive personer som varit drogliberala tidigare...

Men, ursäkta mig för att jag väljer att lägga mina pengar på något annat än alkohol?
Jag trodde att saker och ting var rätt lugnt men tydligen inte, kändes som om det jag precis sagt gjort mig jämnlik en mördare eller något liknande. Gud, jag är bara en vilsen ungdom som inte pallar bli bakis, varför ska allting hela tiden bli en sån big deal?

Känns som om alla planer man gör bara förstörs. Allting blir bara konstigare och konstigare för varje dag, jag hänger inte med. Jag som såg fram emot helgen vill mest bara gå och gräva ner mig under jorden ett tag.

(Sen vill jag bara rikta ett tack till Helena, du vet vad det gäller.<3)

Kaptenen Jeremiah Dixon är ute och seglar på de sju haven
så mina vänner, ni får klara er bäst ni kan.

/J.

Jeremiah Dixon

JAG BLIR SÅ FÖRBANNAD!!!!!

Okej, jag borde kunna ta sånthär men det stör mig alltid lika mycket. Jag hade skrivit klart mitt blogginlägg nästan, varit sådär skrivsmart som man kan vara och tagit upp en grej som berörde mig. Vänligt sinnad som jag är så lät jag mamma låna datorn ett par minuter för att hon skulle få kolla sin bank. VAD GÖR HON?
Hon råkar klicka ner alla internetsidor så mitt osparade inlägg försvann som 1or och 0or ut i rymden.
FAN.

Så nu eftersom jag blir sådär efterblivet arg innuti orkar jag inte skriva allt så fint igen utan sammanfattar utan skönskrivningar och ordtrix.
Kollade på Fråga Olle ikväll, en kille sa att han tyckte illa om homosexuella och tålde dem inte. Panelen diskuterade homofobi men jag tycker att de missade det fina i killens fråga. "Hur blir jag frisk ifrån detta?"
Som om homofobin var en sjukdom och inte själva homosexualiteten. Det gjorde mig glad och lite nöjdmde världens framsteg. Sen kom katastrofmamman och sabbade allt.

Något annat som är sabbat är min näst minsta tå på högerfoten, gick in i ett bordsben idag när jag var läxhjälp och nu är tån helt blå. Jag har ont :/ INTE OKEJ.
Egentligen borde jag dock ha använt min energi till att plugga om celler ikväll men inte ens chans i världen att jag orkarlära mig cellväggar, cellmembran och andra konstiga grejer tills imorgon. Vet inte ens om jag orkar plugga på det imorgon innan provet/läxförhöret.

Hora :)

Annars så har jag glömt bort att jag tänkte ha den här bloggen som anonym, är lite svårt att vara cool och anonym när man aldrig har något vettigt att skriva om.

xx
/Jeremiah

dagens visa_nä.

Jeremiah Dixon

hej lystring hallå
jag vill anmäla ett brott som begåtts,
helt rått utan vett
det är snett det som har skett
anropa farbror blå
är trött på attvara träl,
kalla in högsta befäl
FÖR BABYLON HAR STULIT MIN SJÄL

Jag brukar alltid klicka in på min blogg efter att jag läst alla andras och på något vis tror jag att min också ska uppdateras som alla andra.
men varje gång inser jag att det faktiskt är bara jag som kan uppdatera den och klickar vidare.
:)

fredagen var en dålig dag, eller den hade en dålig start. kvällen börjades på cayote (?) där jag iallafall hann äta förrätt innan jag var tvungen att bege mig mot brommaplan. födelsedags fest för Leo var nämligen planerad ute på Ekerö. (för er som inte vet så är ekerö djävulens hemstad, det gick en buss 20:40 och en 22:10, inte helt okej)
Var rätt opepp i början men sen fick jag snilleblixten att jag också skulle basta :D, så efter lite öl i bastun var allt väldigt trevligt. kvällens bästa var mamma som åkte och hämtade mig :D

lördagen fick jag inte tid att vara bakis på för jag skulle upp och iväg för att måla i famet för första gången.
hängde där till kanske 2 och åkte sen hem för att möta cicci. Tyvärr var hon tvungen att åka tidigt så jag hade hela lördagskvällen fri. Slutade med Sex and the City hos emma och sen msnsamtal med Henrik till halv 3.
idag sov jag till en tidpunkt jag inte ens vill tänka på och har gjort ingenting på hela dagen. Lyckades skapa någon halvtaskig lunch av tomatsoppa, qourn och pasta.
Tillslut fick jag iväg ändan en sväng till Danne där vi spelade monopol och åt chips.

Imorgon börjar jag 08:20 med en kurs jag inte får läsa egentligen så vi får se hur det går.

xx
/C.

dagens visa_ livelihood - själastöld

Jeremiah Dixon

Down on my knees, but not to pray I came,
I came too close to heaven
Had nothing to say for myself


Nu har jag hunnit lugna ner mig men jag var så förbannad idag.
Idag har jag ÅTERIGEN fått veta att jag tydligen inte är normal.

Det hela började såhär;
Jag satt på pendeln ifrån Jakan mot stan.
Cicci hoppade på i Sumpan och jag spanade efter henne bakåt i tåget. Bakom mina säten så sitter det två brudar varav den ena lägger på solpuder ifrån världens största dosa.
Så när jag då vänder mig om för att spana så börjar hon glo på mig. Hon sitter och bara glor, så jag tar ut hörluren och säger ?va?? men hon bara glor.
Så jag ursäktar mig med ?Jag kollar bara efter min kompis, jag tittar inte på dig? men hon säger typ ingenting iaf. Längre bort kommer Cicci och jag vänder mig tillrätta igen.
Så hör jag tjejerna säga ?Där är hennes kompis! Haha. Har hon kompisar?? Cicci sätter sig och jag undrar hur hon mår och så. Så hör man tjejerna (inte särskilt genomskinligt heller) ?Åh, det är ju en tjej!??
Jag ger Cicci en puss och försöker ignorera deras stirrande blickar och fnitter men det blir liksom så jävla lustigt att försöka låssas som ingenting.

Tjejerna lyckas också kläcka ur sig en massa andra dumheter under våran 10min långa färg som te.x:
?Åh jag känner lebbvibbar!?, den ena till sin kompis; ?Jag älskar dig! Men inte på det sättet, hihihihi?,
?Om jag såg två tjejer strula skulle jag fan ge dem 1000kr!!?,
?Alltså, visst tjejer strular på fest.. STRULPARTAJ!?

Alltså jag ville hoppa ut genom fönstret. Tänkte säga åt dem att ?Du kanske ska tänka på att ha råd med dina uttalanden..? Hade iofs inte bangat 1000kr..

ÄR DET MENINGEN ATT DET SKA VARA SÅHÄR!?
Jag vill sätta mig ner och gråta, är det så jävla totalt fel att jag valt en brud istället för en kille?
Är det så jävla onormalt och OK för allmänheten att spy ut sina nedlåtande kommentarer över?
För att jag ?är van??,
för att ?flator blir alltid diskriminerade så det gör inget om jag också är taskig, det får de tåla, de är ju äckliga?
ÄR DET SÅ?

Jag vill inte leva mitt liv rädd för att åka i kommunaltrafik för att människor inte kan låta bli att säga vad de tycker om ALLTING. Dedär tjejerna känner inte mig överhuvudtaget, hur kan man säga sådana saker till människor man inte känner?
Jag blir bara så jävla ledsen.

Snälla alla homofobamänniskor, lägg ner.
Det finns mycket man kan tåla men detdär kommer liksom aldrig bli okej.
Tänk er för innan ni snackar, för ni vet inte vem ni sårar.

xx /C.

dagens visa_ alkaline trio - Fall Victim

Jeremiah Dixon

I was getting bored with hurting myself
And if you fall down enough
Well, soon enough you will find hell

And no one can even tell if I fell
a 100 stories straight down, down, down

Hur lyckas jag? :D
Jag har letat efter min bankdosa i kanske 40 minuter, vänt ut och in på väskar, jackor, byxor, allt!
Frågade mamma, ringde pappa, svor i min ensamhet.
Vart ligger dosan?
Vart har JAG lyckats lägga den?

I NESSESÄREN! hahahaha
Alltså, holy god, hur i hela fridens namn lyckas jag lägga den där?
Jag är verkligen mästaren på att packa mina saker.


Dock resulterade allt detta i att jag går och lägger mig för sent, igen.

XX.

dagens visa_ alkaline trio - 100 stories

Jeremiah Dixon

sen var det här med bloggandet liksom.. lika roligt som alltid. hur hur hur hur orkar man skriva varje dag? eller ens varje vecka?
händer det så mycket mer publicerbart (?) i andras liv än i mitt? vad gör jag för fel? haha.

bara för att jag hade något att skriva nu så försvann det, galet irriterande. idag har jag iaf invigt min nya tv, den är härlig - men farlig. vem i hela världen kommer orka göra läxor nu då?

NU KOM JAG PÅ DET! jag var ju fan glad för något, hahahhaha.

den 31a januari får jag gå till tandläkaren!!!! <3333
alltså det är ju uppenbarligen fel på mig som vill gå till tandläkaren,
men det "värsta" är väl att jag ska BE om att få tandställning, jag VILL ha tandställning, hähähäh.
jag hoppas att jag får det, att hon inte säger nej :(
dock vill jag bara ha på nedre käken så jag kommer inte bli så läskig.

och jag ska nog ha coola färger på gummibanden, häähhähä.


okej, antagligen helt värdelöst inlägg men skrivlusten är försvunnen.
jag kläckte ur mig två OK inlägg och 10 rader på en novell, sen försvann lusten.

och nu måste jag plugga engelska..

xoxo

Jeremiah Dixon



jag lyssnar på gammal musik och det känns som om våren är påväg.
jag har ont i läppen efter allt snusande men jag vill inte låta bli.
ännu en värdelös dag i skolan men jag fick G på mitt matteprov, 1-0 :D

jag hade planerat kvällen så bra men ingenting blir som det är tänkt.
snart slipper jag iaf BUP och planer på en ny scarification börjar leta sig fram i mitt fullproppade huvud.

efter en äggmacka på natten och roliga samtal så är det nog dags att sova.

xoxo

Jeremiah Dixon

backstage passes for the food and booze
sunglasses from the interviews
statue of liberty
everybody looking at me


idag fick jag det återigen konstaterat att jag är utav det kvinnliga könet.

jag och Hon gick nere i centrum påväg hem ifrån ICA. vi stannade till lite på JC innan stängningsdax men när vi går ut ur butiken kommer ett litet gäng bakom oss. Vi håller givetvis varandra i händerna och så hör vi kommentaren;
 "dedär båda är tjejer!? :O"
både jag och Hon vände sig direkt mot varandra och kommenterade det hela, haha.

så jag tänkte klargöra om det nu finns någon i hela denna värld som inte fattat det än;
jag är tjej, det är sant. och min brud, hon är också en tjej. det är också helt sant.
ingen av oss är ngnslags ftm eller så. det är sanningen.
vi är två brudar och vi är kära och förlovade och snart blir vi väl så svensson att det är löjligt.
för man ska vara ärlig det har jag ju själv sagt. konstigt att ärlighet är så ovanligt nuförtiden.

imorgon börjar skolan igen och jag antar att jag räknar timmarna, fast kanske inte till det börjar,
utan till när Hon kommer hem ifrån Oskarshamn och kan somna i min säng igen. <3

Jeremiah Dixon

And I'm going down in Silvertown
Down in Silverdown
Going down Silvertown
Down in Silverdown


så, var jag den enda som inte vaknade bakis idag?

känns som om vi börjar bli immun mot alkohol, haha. Vitt jag vet så dracks det rätt mycket igår bland de vänner jag har men.. ingen blev särskilt full?
Måhända Jennifer fast festar man på Lidingö så gör man.

hursomhelst, nyårsafton är som alltid överskattad men det var trevligt.
Hon & jag lyckades tillochmed förlova oss efter tolvslaget, efter 6 månader tillsammans. (och det har verkligen varit 6 månander tro mig, nästan varje dag liksom.)
dock var jag rätt mesig, frös lite och var rädd för fyrverkerierna men det blev väldigt lyckat ändå. <3

Egentligen är klockan lite för mycket för att sitta här och skriva men jag  var tvungen att författa ett inlägg innan inledningen försvann ur hjärnan.

Cheers

RSS 2.0