Jeremiah Dixon

dfjrsyks

konstigt hur man liksom helt plöstligt tillhör någon annans värld, utan att egentligen ha gjort något. man sådär halkar in och får helt plöstligt dela plats med alla andra.
jag har inte gjort något särskilt för att hamna på den platsen, jag har svarat på lite inlägg, lite sms, något samtal men inget mer. skulle vilja påstå att jag är relativt oengagerad i resten av världen och ändå får jag dela samma plats med de som försöker, som är där varje dag. konstigt detdär..

nä nu ska jag ta ut pengar så jag kan betala för dagens inköp på systemet.

xx.

Jeremiah Dixon

allting ar bara sa javla synd. far jag bara ga och lagga mig?
allt jag sager kommer ut sa fel nufortiden.. varfor blev det sahar helt plostligt..?

fuck this shit..
forlat om jag gjort fel, ngt olampligt.
kn inte skriva mer..

xx

Jeremiah Dixon

har mycket att stå i fast här sitter jag iallafall. det är så lustigt att tankarna liksom försvinner när man ser denhär sidan, när man vet att NU gäller det att skriva.
och egentligen skriver jag nog för dig, fast.. jag tror inte ens du läser. jag skriver så att du ska känna att du också måste skriva, för jag vill läsa läsa läsa.
det spelar ingen roll vad du skriver, så länge det är dina ord.
fast det gäller väl alla bloggar jag läser, fast just nu är det du.

äh. :)
igår var jag med karin och malin på muséeum. (grattis på födelsedagen älskade du) <3
kikade på cry baby (johnny depp) hos karin senare, helt knasig film, men han är fin han.

nu så är tanken att jag ska ordna lite frukost/lunch (puh!) och sen städa och bädda ren i min säng.
men ja.. det går sådär halv segt. blev helt mycket sugnare på att fixa håret, lägga en snygg make up och spegla mig tills cicci kommer hem igen. men så kan vi inte ha det.

det är så mycket i hjärnan men ändå helt tomt. jag tror jag behöver dina tankar liksom? det är helt knäppt.
jag skyller på att jag samlar information.

well.
det är stormigt på havet

xx
/J.

Jeremiah Dixon

vilka jävla kväll.
dagen började så fint..
hade softa lektioner, dansade salsa och bugg på idrotten, klarade natur B provet med 3,5 poäng över G-gränsen.
hade inget att stressa hem för, köpte kebab och träffade Lotta och Amanda på ICA. mamma hämtade mig efter att jag lånat 5 böcker på biblioteket. Slumrade till i sängen, vaknade till middagen (fortf mätt på kebaben), åt lite tacos och begav mig mot fridhemsplan. åt världens godaste äpple och spenderade kvällen hos alex med aleks, katta, jon, sara och hennes pojkvän. och lite senare även bella.
vi kikade på svart katt, vit katt och jag kom hem ordentligt.

ringde en kompis som var på fest, han var full och allting kändes plöstligt värdelöst. jag tror att jag är för nyfiken på andra, vill veta allt, mina nya vänners bakgrund, tankar, åsikter, allt. för att hjälpa, för att ta hand om. och då när jag är så på och intresserad antar jag i förbifarten att det är ömsesidigt, att alla vill göra så för mig också. men jag tror jag har misstagigt mig.
det är nog bara jag som är informationshetsare. så nu har allting gått tillbaka som innan, orkar inte bry mig mer just nu.

väl hemma ringer cicci och gråter i telefonen (</3) för en massa skit som hänt och jag vill bara ställa allt till rätta men kan inte göra ett skit.

fan..

min dag som var så jävla fin, var så uppåt och glad idag. alex undrade om jag hade druckit och sara tyckte att jag sken av lycka så mycket att jag verkade vara gravid (?).
ska ta en sväng upp till gävle på tisdag eller onsdag iallafall för att chilla av mig lite.
örat är uppe i 18mm nu iaf.
så nu vänder vinden och kaptenen hissar segel och drar härifrån.

Jeremiah Dixon

tror att jag har en tendens att vilja få mina nyfunna vänner att bli kära i mig. kanske för att få känna mig uppskattad och omtyckt. eller så vet jag kanske inte ngt annat sätt att bli kompis med folk. ptja jag vet inte riktigt.
det är ju lite irriterande att inse att ens jag försöker få folk att ragga på en när man egentligen inte alls vill det utan bara vill ha nya härliga vänner. det är ju bra att man inte är helt efterbliven liksom.

fast ingenting är nog någon fara, bara jag som förstorar upp saker när jag blir nervös och inte är van vid nya grejer.
annars så har jag ett nytt projekt, töja örat till 18mm. och oplugga matte inför provet imorgon. jävligt bra taktik alltså..

fred ut
/kaptenen

Jeremiah Dixon

var bara tvungen;

kaptenen säger: jasså, det gjorde du, haha. vad fick dig att ana det? (sånthär älskar jag,)
------ säger
: Mest för att du är lesbisk. Haha fan va fördomsfullt av mig. men aja =)

jajustja,  jag är lesbisk, haha. i allas ögon är jag lesbisk.
jag är så van att ..bara vara mig själv.
tänk så fort man glömmer något som man måste hålla koll på.

puss iaf.

Jeremiah Dixon

bggb



well. godkväll igen. ännu en kväll då man aldrig går och lägger sig. borde väl fundera på existensiella (?) frågor men orkar bara tänka på sexdrömmar och frisyrer. tänker på synder och lockelser och efterblivna människor.
es2bt - please die. :)

övrigt är det dax att sätta igång med träningen nu, drömmen är ju en lagom vältränad rygg till augusti då min lilla tatuering ska på plats. om någon har tips på god, hälsosam mat som passar även den mest kräsne ( guess none..) så får ni gärna hojta till. det kan ju vara värt ett försök. eller i allmänhet mat som är bra att äta om man tränar och såntdär. jag försökte påbörja en period i 8an av 'matmedvetenhet' men ingenting gick särskilt bra och det var lättare att göra annat istället.
antar att jag bara växte upp och ifrån mig själv.

för att hålla inlägget kort och skona er från massa onödigt så blire godnatt nu.

xx
/J

Jeremiah Dixon

jag har en sak att säga, naturkunskap äger inte mitt hjärta. har prov på 27 sidor tills imorgon,
om matspjälkningen, alla organen, andningen, immunförsvaret, blodgrupper, muskler, skelett och kanske en femtioelva saker till. det går inte. jag orkar inte plugga så jag ser fram emot att skriva mitt första IGprov imorgon :)

annars idag har jag varit på konstutställning och sen hälsat på Swahili bob's. Där satt jag i två timmar och pratadepiercings, min tatuering, födelsedag och andra saker. fick även kika på när henrik tatuerade ngn brud så jag hade ett litet studiebesök liksom, haha.
har kommit fram till att göra en rhodedendron (galen stavning) mellan skuldrorna som en minnestatuering till farmor.
han bad mig återkomma i juni för att boka in tid, haha. första gången i mitt liv som jag är ute i goood tid.
har lite småideer som jag ska prata med honom om sen men det tar vi i sommar.

om inte annat så gjorde mitt studiebesök mig gaaaalet taggad på att bli 18. <3
nu tänkte jag sova för jag orkar inte plugga all dendär skiten.

fred ut
xx

Jeremiah Dixon

huvudvärk
efterbliven
energibrist
sömnlös
men ändå trött
ktromad
hur orkar man?
varför blir det
aldrig som man sagt?
hur får man tillbaka
allt gamla men

ändå behåller
allt det nya?

jag saknar mycket och jag längtar efter mycket nytt.
ibland känns det som om människorna
i min skola bara fortsätter leva,
aldrig utvecklas, ingen växte ifrån samtidigt
som jag.




Ξ down on my knees but not to pray

Jeremiah Dixon

ingen vet

ingen vet egentligen är jag på sjukaste humöret just nu, och var arg alldeles precis nyss men började läsa i en liten bok om mitt stjärntecken och allt försvann. det jag var arg på var min moder, hon tror inte att jag har feber nu när jag känner mig varm och snurrig.
jag har druckit vatten och tagit alvedon. så säger hon "jag tror att du sover för lite då och då. och äter för lite också" eh, ursäkta men är hon cp? idag åt jag 3 potatisbullar + bacon till middag och var ändå inte mätt.
men visst , jag äter för lite, självklart mamma, det ser du väl.
sömnen är dock lite mer sanning i men hon vet ingenting, hon gissar bara.
för jag har inte berättat för henne om att jag har svårt att sova och oftast ligger vaken 1-2timmar (ibland mer) innan jag somnar.
jag är så trött på att hon bara säger massa konstiga random grejer hela tiden.
som om hon har ngt behöv av att konstant kommentera saker så att jag hör.

som tidigare idag så kom hon in i mitt rum, helt utan anlednign och så "..du..du såg väl att jag hade köpt kiwi?" mamma, jag BAD dig köpa, jag har varit i köket (och kylskåpet) 82 ggr idag och kiwisarna ligger mitt i kylskåpet, hur hur hur skulle jag kunna missat dem?
jag tror ju inte att du glömmer att köpa dem, när jag bad dig när du var i affären.
gud, såntdär får mig att flippa alltså.. :/

annars skadade jag mig idag när jag drejade på formlektionen. skrapade upp handen för leran var egentligen för hård för att dreja.. så nu svider det och härjar. damn.

men jag gick heeeela skoldagen idag, yey. och imorgon hägrar ännu en meningslös dag, woho..
men jag har lovat mig själv att gå heeeela veckan så det ska jag göra.
och i helgen ska jag tacka nej till allting och ligga hemma och äta citronfromage.
... eller ja, man kan ju drömma iaf.

xx
/J

Jeremiah Dixon

hsjhdtpij

well, ingenting har riktigt funkat som de ska den senaste veckan. Tror inte jag gick till skolan i måndags, men tisdagen kom jag iväg (hade lektion mellan 13:50-16:30 så..), onsdagen likaså, eller jag tror bara jag gick på bildlektionen och ville skjuta min grupp i huvudet för jag orkar verkligen inte med dem så jag åkte till kista istället och träffade helena och ammie. för vem orkar gå på engelskalektionen med köpingklassen..
torsdagen..gick jag nog inte heller och inte fredagen.
istället så låg jag hemma med cicci och kände mig halvrisig. det är liksom som jag jag är sjuk fast ändå inte, sådär precis på gränsen.

och ikväll hade jag tänkt plugga och sen stänga av datorn vid 9 för att ha en liten chans att kanske somna innan 12. men givetvis har jag inte mina papper här så var således tvungen att vänta på en ängel som kom hem vid 9 för att ge mig uppgifterna. under tiden kollade jag in bilddagboken & eftersom jag inte varit online på hela helgen så hade jag 40 uppdateringar. det resulterade självklart i att jag inte började med uppgiften förns en timme senare. Nu har jag kommit halvvägs men har hjärnsläpp, så så bra gick det...

Pappa är hemma igen, efter att mer eller mindre varit borta sen i onsdags. Jag hade vant mig vid att vara jag och Cicci så nu när hon åkte hem idag och huset var fullt av far och fotboll på tv kändes allt så tungt. Men jag har sparat två kiwisar till imorgon så jag ska nog orka min första måndag sen kanske 3 veckor tillbaka.
wish me luck.

xx
/kaptenen

Jeremiah Dixon

då ska vi se, varit lite segt med uppdateringar men det är fortfarande samma känsla över hela grejen;
jag orkar inte för att det är barabara jag som kan uppdatera. så då klickar man vidare. tänkte iaf lite snabbt berätta om helgen iaf. så det är avklarat. så kanske ngt mer inlägg kommer med tiden (orken)

fjftk

Fredag: surade hela dagen, ville skjuta allt och alla. har dock ingen riktigt logisk förklaring varför men så var det. (Bortsett från att våran alkohol sket sig, men fixade sig sen, och att ingen orkar anstärnga sig minsta lilla bland mina vänner utan bara vill festa för att supa. men nog om det)
C, A, J och M (hähä) var hos min innan vi skulle på fest hos L. A irriterade mig hela kvällen, honom ville jag putta ner ifrån min balkong minst 6 ggr under tiden de var här. Han provocerade mig även fast jag bad honom lägga ner med att retas för att jag redan var jävligt förbannad, men det gick tydligen inte. Tillslut sa jag åt honom på skarpen.
Vi kom iallafall iväg till L och när vi kommit in bestämde jag mig för "jag tänker inte vara en surfitta hela kvällen och förstöra för alla andra, så jag ska bli full"

Full blev jag, som ett jälva djur alltså. Mitt livs första minnesluckor men det jag minns var väldigt roligt. Jag minns att jag skrev med en svart markeringspenna i A's nacke; "Down on my knees but not to pray..." för att ge igen. Att jag dansade, var på balkongen och snackade med massa folk, lurade i badkaret en stund ihopp om att skrämma de som gick på toa, att jag åt flingor, torkade upp min spillda drink och jagade A genom hela lägenheten.

Tydligen så har jag även krälat omkring i hallen, suttit mig ner och sagt att jag skulle sitta där en stund för att det var skönt. Även försökt sätta foten bakom huvudet (Har noll minnen av det).
Men någon gång ska väl vara den första, hade väldigt skoj och förstörde inget så...

Lördagen vaknade jag dock liiiite bakis och lyckades övertala pappa att köpa mat på donken om jag föllde med och kollade på hans nya bil. For in mot stan senare för att träffa J, världens finaste människa. Och efter hon och E åkt hem så träffade jag B, S och M på centralen.

Jag, C och de tre andra - fem flator i en lägenhet på östermalm, hur skulle det sluta?
Det blev vattenpipa, barntwister från donken, dexstrosol(?) i drinkarna och äcklig pizza för 74 kr. (jävla horöstermalm med svennepizzera alltså, shit.)
Vilken kväll alltså..

Söndagen kikade jag och familjen på Musikalen Hair i min skola, ogillar filmen, tycker fortf inte om den trots musikalen. Men den var jättebra ändå, de var jätteduktiga allihopa.

Igår gick jag inte till skolan för det orkade jag inte. Hade tänkt dissa endast första lektionen men blev hela dagen istället. Gick och tränade för att lugna mitt dåliga samvete en smula.
Kom iväg till skolan idag ändå (inte sååå svårt med tanke på att jag började 13:50) och startar dagen med att skära i ett hjärta på Naturkunskapen. Äckligt men roligt, lite sådär skräckblandad förtjustning.

Hela kvällen idag har jag skrikit på min flickvän så känner mig lite dålig. Men jag har försökt få henne att förstå saker som kommer göra hennes liv bättre. Osv, ingen är arg eller så nu men det var lite känslosamt tidigare.
Men ..man gör mycket tokigt för de man älskar.

Och eftersom jag älskar mig själv
tänkte jag sova nu. Ursäkta det galet långa inlägget :(

xx

dagens visa_ända till septemeber-markus redlig

RSS 2.0